Enkele van onze activiteiten:
De Hubertusmis in Nieuwenhagen:

Elk jaar in januari luisteren onze eigen Hubertusmis op in de kerk  van de Onze Lieve Vrouw Hulp der Christenen in Nieuwenhagen, hierin worden onze overleden leden herdacht. Daarna gaan we naar ons verenigingslokaal voor een gezellige Hubertusavond in ons verenigingslokaal. 

De Paardenmarkt in Kuringen-Hasselt (B): 
Elk jaar in maart gaan we naar Kuringen bij Hasselt voor het opluisteren van de Paardenmarkt. Eerst luisterden we om 9 uur de Heilige Mis op ter ere van Sint-Gertudis. Na de mis trekken we mee met de processie naar het marktterrein en zetten de paardenzegening en de officiële opening door de burgemeester van Hasselt luister bij met onze hoornklanken. Daarna spelen we aan het einde van de ochtend nog een aantal muziekstukken.

Het Opluisteren van de  Reewildbespreking – Vijlen:
In april luisteren we jaarlijks de Reewildbespreking in café-restaurant ‘Bergzicht’ in Vijlen op samen met een tweetal andere korpsen. Helaas heeft deze bijeenkomst vanwege corana al een aantal jaren niet meer plaatsgevonden. Op vrijdag 13 april waren we te beluisteren tijdens de Euregionale Reewildbespreking in Vijlen.

De Hubertusmis/Hubertusmarkt in Gulpen:
Het opluisteren van de Hubertusmis en opening van de Hubertusmarkt begin november in Gulpen is voor onze vereniging traditioneel de opening van het sezoen. Al vele jaren zijn wij in Gulpen te gast om deze meer dan 300 jaar oude Hubertusmarkt met onze hoornklanken te omlijsten.

Het Wildmatinée op TerWorm:
Tijdens de start van het Wildmatinée bij Van der Valk op Landgoed TerWorm in november hebben we reeds een aantal keren in de Rococo-tuin bij de Oranjerie een aantal muzikale intermezzo’s verzorgd. 

Concertreizen:
Regelmatig gaan we op concertreis. In 2018 zijn we naar Bad Staffeldstein geweest en in 2021 naar Friedrichroda. Op deze meerdaagse reizen spelen we natuurlijk een of meerdere keren maar het belangrijkste doel is het gezellig samenzijn met de groep.