Jachthoornblazers
Sint Hubertus
Nieuwenhagen

 
Jachthoorn blazen: muziek op het kruispunt van cultuur en natuur
Welkom op de webpagina’s van de Jachthoornblazers Sint Hubertus Nieuwenhagen. U leest hier meer over de jachthoorn, Sint Hubertus en onze vereniging zoals die bestaat sinds 1980.
Ons doel is 'de bekendheid van de jachthoorn en de vaardigheid van het jachthoorn blazen te vergroten, en het ijveren voor de instandhouding en verbreding van de kennis van goede jachtgebruiken in het algemeen.'
Dat doen de Jachthoornblazers Sint Hubertus Nieuwenhagen met hun jachthoorns nu meer dan 35 jaar op het kruispunt van cultuur en natuur. Ook met deze site.

Muziek maken voor u?
Wilt u dat de jachthoornblazers voor u muziek verzorgen op hun jachthoorn bij een jacht, jachtdiner, ontvangst, beurs, receptie, verjaardag, Sint Hubertusviering of bij een HMis ter gelegenheid van een bruiloft of begrafenis? Neem dan contact op met de secretaris.

Rabobank Clubkas Campagne 2018
We doen ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Draagt u de Jachthoornblazers Sint Hubertus Nieuwenhagen een warm hart toe? Ja? Steun ons dan opnieuw en breng uw stem uit op onze club in de Rabobank Clubkas Campagne!

Als muzikale vereniging op het kruispunt van natuur en cultuur zijn wij niet meer weg te denken in Landgraaf en omstreken. In 2020 hopen we ons 40-jarig jubileum te gaan vieren.


Hebt u van de Rabobank een persoonlijke stemcode ontvangen via e-mail of post? Gebruik die dan en breng met deze code uw stem uit op onze vereniging.

Dat stemmen kan van 8 mei tot en met 23 mei 2018.

Onze eerstvolgende optredens
Zaterdag 23 juni - vanaf 10 uur - Euregio-festival - Nederweert
Onze andere aanstaande activiteiten

Meer over
- de geschiedenis van de jachthoorn

- de jachthoornblazers

- het leven van Sint Hubertus

- onze eerdere activiteiten in ons digitale archief

- de contactmogelijkhedenWilt u meer weten over jachthoorns, onze muziek of over Sint Hubertus.
Of iets toevoegen aan deze webpagina’s?
Neem dan contact op met de webmaster.


Bijgewerkt: 4-5-2018