Jachthoorn blazen: muziek op het kruispunt van cultuur en natuur
Welkom op de webpagina’s van de Jachthoornblazers Sint Hubertus Nieuwenhagen. U leest hier meer over de jachthoorn, Sint Hubertus en onze vereniging zoals die bestaat sinds 1980.
Ons doel is 'de bekendheid van de jachthoorn en de vaardigheid van het jachthoorn blazen te vergroten, en het ijveren voor de instandhouding en verbreding van de kennis van goede jachtgebruiken in het algemeen.'
Dat doen de Jachthoornblazers Sint Hubertus Nieuwenhagen met hun jachthoorns nu meer dan 35 jaar op het kruispunt van cultuur en natuur. Ook met deze site.

Muziek maken voor u?
Wilt u dat de jachthoornblazers voor u muziek verzorgen op hun jachthoorn bij een jacht, jachtdiner, ontvangst, beurs, receptie, verjaardag, Sint Hubertusviering of bij een HMis ter gelegenheid van een bruiloft of begrafenis? Neem dan contact op met de secretaris.


Wilt u meer weten over jachthoorns, onze muziek of over Sint Hubertus. Of iets toevoegen aan deze webpagina’s? Neem dan contact op met de webmaster.


Zelf meeblazen?
Wilt u zelf op de jachthoorn leren blazen of kennis maken met de jachthoorn en de muziek? Kom dan naar onze repetitie op woensdagavond of naar een van onze activiteiten.De jachthoorn
        
Jachthoorn-geschiedenis.html

De blazers
        
Jachthoornblazers-sint-hubertus-blazers.html

Sint Hubertus
        
Sint-Hubertus.html


Het nieuws
        
Jachthoornblazers-sint-hubertus-nieuws.html

De activiteiten
        
Jachthoornblazers-sint-hubertus-activiteiten.html

Het archief
        
Jachthoornblazers-Sint-Hubertus-Archief.html


Het contact
        
Jachthoornblazers-contact-secretaris.html

De links
        
Jachthoornblazers-links.html

De webmaster
        
Wim-Slangen-webmaster.html

18 maart: Sint Gertrudis-mis en Opening Paardenmarkt in Kuringen (B)
Jachthoornblazers-sint-hubertus-nieuws.html